HomeВирощування овочів

Не буває осені без гарбуза - великі, маленькі, помаранчеві, білі сорти бентежать різноманіттям. Хоча ви могли б рипдбати кілька готових на місцевому овочевому ринку, почніть нову осінню традицію, вирощуючи гарбузи у власному саду. Ці витривалі овочі добре ростимуть майже де завгодно при правильному догляді. Повний покроковий

Хоча ідея вирощування спаржі може бути незвичайною для нашох країни, вона не буде складною на практиці. Спаржа є чудовою відправною точкою, оскільки це один з небагатьох багаторічних овочів, які вирощуватимуть свіжі списи рік за роком на невеликому просторі та з мінімальними зусиллями. Незважаючи на те,

Жоден інший овоч не є таким простим для вирощування. Часник легко росте, чудово смакує і займає мало місця. Навіть ті, у кого маленькі сади, можуть виростити достатньо, щоб бути забезпеченими часником протягом значної частини року. Все, що вам потрібно зробити - це посадити правильні сорти в

Досвідчені садівники знають, що різноманітна суміш рослин сприяє здоровому і красивому саду. Багато хто вважає, що певні комбінації рослин мають надзвичайні (навіть загадкові) сили, які допомагають один одному рости. Наукове дослідження процесу, який називається супутниковою посадкою, підтвердило, що деякі комбінації мають реальні переваги, унікальні для

Соняшники досить легко вирощуються, але вам доведеться бути уважними при догляді за ними. Соняшники бувають у широкому асортименті розмірів. Деякі сорти виростають до 3 метрів заввишки, а квітки завширшки - 30 см та більше; однак карликові сорти можуть бути від 30 до 60 сантиметрів у висоту.

Якщо ви давно заздрили пишному городу сусіда, саме час подумати про вирощування свого. Вірите чи ні, заведення городу не повинно бути величезним подвигом. Є цілий ряд здорових і смачних овочів, включаючи хрусткі огірки, салат і моркву, які не потребують великих зусиль для вирощування. Давайте розглянемо

Цибуля є одним з найнеобхідніших та найсмачніших інгредієнтів, з яким можна готувати страви. Експериментуйте з сирою цибулею в салатах, додайте її у хліб, кидайте її у супи (не можете помилитися з рецептом французького цибулинового супу) або вживайте її у запіканках. Крім того, цибуля відома тим,